Gastenboek

 

2014: "We hebben een super vakantie gehad! Zowel de kinderen als wij hebben enorm genoten. Onze complimenten voor de accommodatie en het heerlijke plekje met vrij uitzicht! Wij willen graag nog een keer terug. "

 

2015: "Wat een superplekje! Heerlijk huisje in een prachtige omgeving. Ondanks het soms mindere weer hebben een een geweldige vakantie gehad'

 

2016: "Vorig jaar spontaan verliefd geworden op jullie huisje met uitzicht en dan dit jaar zelf mogen vertoeven. Fijne bedden en van alle gemakken voorzien, we komen zeker terug!'

 

2017:  "Ben en Desiree, we hebben een heerlijke week genoten van prachtig uitzicht, mooie luchten, veel zon, zee en strand en natuurlijk van jullie fantastische stek. We komen heel graag nog eens terug."

 

2018: "Fijn dat we jullie prachtige huis mochten huren. We hebben genoten! Wat een prachtig uitzicht op de akkers en het slootje. We werden elke dag verblijd door de haasjes en de fazanten in de velden. De eendjes kwamen zelfs even langs op het terras & de groene specht bezocht af en toe de berkenboom. We hebben jullie huis als erg comfortabel en huiselijk ervaren. Fijn dat het zo goed onderhouden wordt en complimenten voor de mevrouw die schoonmaakt; niet alleen de keuken en het sanitair, maar ook in alle hoeken en gaten wordt er echt goed gepoetst; dat heb ik nog nooit mee gemaakt!!"